Zöldségszobor-készítő verseny a katolikus iskolában


2011-10-24 21:04:08  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Zöldségszobor-készítő verseny a katolikus iskolában főképe
Pávák, pingvinek, macskák, mindezek persze zöldségből és gyümölcsből a legkreatívabb ötletek alapján, hiszen a Szent István Római Katolikus Általános Iskola felső tagozatosai és szüleik, nagyszüleik ma délután zöldségszobor-készítő versenyen vehettek részt, melyet az iskola diákönkormányzata szervezett. A nagy sikerre való tekintettel az idén második alkalommal meghirdetett zöldségszobor-készítő versenyre 5-6 fős csapatok jelentkezését várták az szervezők.
- Iskolánk ebben a tanévben ünnepli fennállásának 20 éves évfordulóját. Ennek kapcsán sok-sok színes program vár majd a tanulókra egész évben. A múlt pénteken az alsósoknak szerveztünk családi délutánt az ősz jegyében, most pedig a felsősöknek. Célunk ezzel a rendezvénnyel a szabadidő hasznos eltöltése és a csapatmunka szellemének kialakítása. A versenyre a diákok már napokkal ezelőtt lázasan készültek, az alapanyagokat maguk gyűjtötték be, valamint az ötleteket az internetről és egyéb kreatív kiadványokból szedték össze. Az alkotásokat holnap délelőtt az iskola néhány tanárából álló zsűri bírálja el. A legjobbakat természetesen díjazni is fogjuk - tájékoztatta hírportálunkat Englertné Nyerges Rita, a diákönkormányzat segítő tagja.
Az iskola legközelebb advent időszakában szervez hasonló családi délutánt.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!