Véber: Ma megaláztak minket


2011-10-22 21:34:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Véber: Ma megaláztak minket főképe
A vártnál simább, 3-0-s győzelmet aratott a Kecskemét a Lombard Pápa felett. A mai összecsapáson a télies időben ennek megfelelően az első helyzet a hazaiaké volt, de egy labdaszerzés után Lencse László lövés helyett inkább nagyot esett, majd a hazai Vladan Szavics rúgatott kis híján gólt Ferenczi Istvánnal. A 18. percben viszont Szivics egy másik középpályása, a remek Csukics-passzal kiugró Jovica Stokic megszerezte a vezetést a lila mezeseknek, akik ettől megnyugodtak, míg a pápaiak hibát hibára halmoztak hátul. Az első fél órához érve Bori Gábor egy remek szabadrúgással megduplázta a kecskemétiek előnyét, akik aztán visszaálltak a játékrész lefújásáig, és őrizték előnyüket, meglehetősen könnyedén – sőt még egy kezezés miatt meg nem adott gólra is futotta nekik. A pápaiak futballjára jellemző volt, hogy nem sokkal a lefújás előtt Véber lemondóan legyintett, amikor egy szabadrúgásnál Ferenczi és Lovrencsics Gergő állt a letett labdához – nem is lett semmi a lövésből… A második félidő első percei bűn rossz futballt hoztak, egymás hibáiból sem tudtak élni a csapatok, majd tíz perc múlva Ferenczi ugratta ki egy csodaszép löbböléssel Lovrencsicset, aki lesen volt – legalábbis a területileg illetékes játékvezetői asszisztens szerint. A 65. percben eldőlt a találkozó, amikor a csereként beállt Gyurcsó Ádám kiharcolt egy büntetőt, Vladan Szavics pedig magabiztosan értékesítette azt. A hátralévő időben hiába próbálkozott a szépítéssel a Lombard, ma nem talált fogást a vendéglátók védelmén. A bajnok múlt heti legyőzése után ismét megszerezte a három pontot a Kecskemét, ezzel a számukra legrosszabb esetben is az ötödik helyre ugrottak ebben a fordulóban a lila mezesek.

Tomislav Sivic: Örülök a győzelemnek, jól játszottunk, gratulálok a fiúknak. Szerencsére sok jó játékosom van, így ebből a keretből össze lehet hozni egy jó csapatot. A csapat ma hatalmas szívvel küzdött és nagyon együtt volt. Stabil őszünk van eddig, remélem ez továbbra is megmarad.

Véber György: - A mai meccsen többen is megbuktak azon a vizsgán, ami a futball iránti alázatról és hozzáállásáról szól. Értetlenül állok néhány játékos teljesítménye előtt. Ennek meglesz a következménye, mert ma megaláztak minket. A KTE simán és megérdemelten győzött, gratulálok nekik. Nagy gödörben vagyunk.

(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!