Nehéz kecskeméti túra előtt a Lombard Pápa


2011-10-21 20:26:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nehéz kecskeméti túra előtt a Lombard Pápa főképe
A tabella hatodik helyén álló Kecskeméthez látogat az OTP Bank Liga 13. fordulójában a Lombard Pápa. A hazaiak múlt héten nem kisebb csapatot, mint a Videotont győzték le a vártnál simábban, míg a mieink győztes állásból bukták el a Fradi elleni derbit. A lilák ellen kedvező a pápaiak mérlege, az utóbbi két év négy mérkőzéseiből– egy alkalom kivételével – minden esetben Véber György alakulata jött ki győztesen. Sajnos a mieinknél továbbra is a sérültek miatt fáj Véber György feje, Dlusztus András idén már biztosan nem lép pályára, Lasha Totadze könnyített edzéseket végez, Sander Puri rúgást kapott a lábára, emiatt eshet ki a keretből, az orrcsonttörést szenvedett Rodenbücher István viszont úgy tűnik bevethető lesz, a mai edzést speciális maszkban végezte. Sivic mester szerint csapatának az ősz legfontosabb mérkőzése következik, míg Véber mester egy ponttal sem lenne elégedetlen.

Tomislav Sivic
: Nagyon fontos mérkőzés vár ránk szombaton. A statisztika a Lombard mellett szól, azonban mindenképpen győznünk kell. Számunkra a szombati, Pápa elleni mérkőzés az ősz legfontosabb mérkőzése. Azonban azzal is tisztában vagyunk nem lesz könnyű mérkőzés. Tisztelem Véber kollégát és az általa végzett munkát. A Pápa komoly csapat, azonban a mi célunk egyértelműen a három pont megszerzése.

Véber György
: Természetesen minden mérkőzésen a három pont megszerzése a célunk. Nem vagyunk jó passzban az utóbbi mérkőzéseken, ami nem a játékban, sokkal inkább az eredményességben mutatkozik meg. Egy jó, színvonalas mérkőzésre számítok, mivel két támadó szellemű csapat lép pályára Kecskeméten. Az utóbbi időben sérülések is hátráltattak bennünket, mára picit kezdünk egyenesbe jönni. Azt azonban még nem tudom megmondani, kikre számíthatok és kikre nem a hétvégi mérkőzésen. Gondjaink ellenére szeretnénk minimum egy pontot szerezni a Kecskemét otthonában.

A várható összeállítások

KTE: Németh G. - Maynard, Radanovic, Balogh B., Mohl - Savic, Cukic, Bertus - Foxi, Stokic, Bori

Lombard: Szűcs L. - Nagy S., Tóth G., Farkas A., Présinger - Horváth L, Ganugrava - Puri, Maric, Lovrencsics - Ferenczi

(kecskemetite.hu)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!