Őszi nagy játszóház az Erkelben


2011-10-20 20:37:26  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Őszi nagy játszóház az Erkelben főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat intézménye évente három alkalommal szervez a különböző évszakokhoz, ünnepekhez kapcsolódóan játszóházat és kézműves foglalkozásokat. Így történt ez ma délután is, amikor az alsósok az ősz jegyében készíthettek emléktárgyakat.
- Az Érik a szőlő, hajlik a vessző… című népdal közös eléneklése után kezdődött ma délután az őszi nagy játszóház az Erkel iskolában, majd egy prezentációt láthattak a diákok az őszi hónapok jeles napjairól, mellyel célunk a régi hagyományok és népszokások megismertetése volt. A délután során a gyerekek diót dobálhattak célba, majd az egyes osztályok kézműves műhellyé alakultak, így a tanulók dióhéjat festhettek, Márton-napi libát, kukoricából kottát, valamint őszi fát készíthettek a résztvevők, mindezeket természetes anyagból, az ökoiskolai cím megszerzése céljából. A színes programokat az alsós munkaközösség szervezte - tájékoztatta hírportálunkat Kindertné Surányi Lívia, az alsós munkaközösség vezetője.
A következő játszóházi foglalkozást karácsony előtt tartja majd az iskola.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!