Egyéni atlétika verseny általános iskolásoknak


2011-10-20 13:02:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egyéni atlétika verseny általános iskolásoknak főképe
Az időjárásra nem lehetett panaszuk az általános iskolásoknak rendezett atlétika verseny résztvevőinek, hiszen annak ellenére, hogy a naptár előrehaladott, ragyogó napsütésben zajlott le a verseny. A városból és a környező falvakból is sok iskola képviseltette magát, a versenyeken nyolc városi és kilenc körzeti iskola 281 fiú és 200 leány indulója vett részt.
- Három korcsoportban futó, kislabdadobó, távolugró és súlylökő versenyszámokat rendezünk – tudtuk meg Kis Károlytól, a Pápai SE edzőjétől. A 100, 300 és 1000 méteres síkfutást és a távolugrást mindenkinek megrendezzük, az 1997-98-ban születettek súlyt löknek, míg az 1999-ben valamint 2000-2001-ben születettek kislabdát hajítanak. Örülök, hiszen láttam nagyon jó mozgású gyerekeket, a Türr tanulói közül néhányan ügyesek, csak sajnos más sportág versenyzői. A PSE atlétái közül mindenki indul, jó formában vannak a sportolók, amit a múlt hétvégi VEDAC évadzáró dobóversenye is bizonyított. Az év utolsó versenyén a 10 rajthoz álló kalapácsvetőnkből nyolcan egyéni csúcsot dobtak, ami azt jelenti, hogy jó formában fejezték be az évet és magasabb szintről tudják kezdeni az alapozást a következő évben.
Kis Károly hozzátette, a dobók már jól megérdemelt pihenőjüket töltik, a szezonból egy budapesti terematlétikai bajnokság valamint egy szentendrei országos mezei futóbajnokság van hátra.

Eredmények.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!