Miniszteri oklevelet kaptak


2011-10-20 12:05:07  | cikk: mo  | 


Miniszteri oklevelet kaptak  főképe
Délelőtt a tűzoltóságon „Rendkívüli helytállásért vörösiszap-katasztrófa” érdemjeleket adtak át, azt követően a Városháza házasságkötő termében pedig miniszteri elismerő okleveket adományoztak a a vörösiszap-katasztrófa elhárítása, valamint a mentés során tanúsított kimagasló helytállás elismeréséül.
A programon Miskolczi Tibor, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese tiszteletét fejezte ki mindazon szervezetek, önkéntesek munkájáért, akik részt vettek a vörösiszap-katasztrófa elhárításában.
- Kétfajta magyar ember van. Az egyik, aki két kezi munkáját nem sajnálva segített a mentésben. A másik pedig, aki otthonról pénzt, adományt vagy bármilyen eszközt küldött a segítséget kérő és váró embereknek – fogalmazott az igazgató-helyettes.
Dr. Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte az alkalmon megjelent kitüntetetteket, aki arról a példátlan összefogásról beszélt, amelybe nemcsak a pápaiak, hanem az ország és városunk testvérvárosai is bekapcsolódtak. 
- Nemcsak nemzetközi összefogás eredménye volt mindaz, ami az elmúlt egy évben történt, hanem a magyar-magyar közti összefogás eredménye is, hiszen valóban példátlan volt az, hogy az ország minden pontjáról önkéntesek érkeztek Devecserbe, Kolontárra és Sonlóvásárhelyre is – tette hozzá a polgármester.
Áldozó Tamás köszönetét fejezte ki a mentésben résztvevők számára, majd Miskolczi Tibor átnyújtotta a dr. Pintér Sándor belügyminiszter által aláírt miniszteri okleveleket tulajdonosaiknak.

Képek:

Kitüntetésben részesültek:

Dr. Zsédenyi Imre (nyugalmazott főjegyző, Veszprém Megyei Önkormányzat)
Horváthné Dr. Duga Erika (kistérségi tisztiorvos)
Farkas József (karbantartó, Pápai Víz és Csatornamű Zrt.)
Varga József, Kiss Attila, Buics Lajos (Városgondnokság, Pápa)
Bitai Sándor (Polgárőrség)
Farkas Kinga (főelőadó, Pápai Polgári Védelmi Kirendeltség)

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!