Pápai duatlon sikerek a diákolimpián


2011-10-19 18:34:59  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.papatriatlon.net  | 


Pápai duatlon sikerek a diákolimpián főképe
Október 15-én Balassagyarmaton rendezték a 2011/2012. tanévi ’B’ kategóriás (nem igazolt versenyzők) duatlon diákolimpia országos döntőjét. A reggeli kemény mínusz fokok ellenére több mint 800 diák vágott neki hat korcsoportban a verseny távjának. A pápai iskolákat és Veszprém megyét négy tanuló képviselte, akik érmet és értékes helyezéseket szereztek. A verseny külön érdekessége volt, hogy a központi depó az egykori kamionterminálnál volt a magyar-szlovák határ közelében, és a versenyzők a táv egy részét a határon átfutva, átkerekezve szlovák területen teljesítették. A pápai résztvevők közül a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium tanulója, Kertész Réka az ötödik korcsoportban dobogóra állhatott, Rékára a 10 kilométeres kerékpározás előtt 2500 méter, utána pedig 1500 méter futás várt. A fiúk is kitettek magukért, a hatodik korcsoportban Horváth Gábor épphogy nem került az első öt közé, míg Tóth Csaba Levente és Kertész Dávid egyaránt a 11-ik lett korcsoportjában – tájékoztatta hírportálunkat Kertész Attila.

Eredmények:

V.korcsoport lány
1. Gaál Izabella (Nyíregyháza) 0:39:33
2. Juhász Fanni (Gyöngyös) 0:39:40
3. Kertész Réka Pápa (PGSZKI) 0:40:08

IV. korcsoport fiú
6. Horváth Gábor (Pápakovácsi)

V. korcsoport fiú
11. Tóth Csaba Levente (Petőfi Gimnázium)

VI. korcsoport fiú
11. Kertész Dávid (Türr István Gimnázium)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!