MLSZ vizsgálat a Lombard hétvégi ellenfelénél


2011-10-18 14:37:02  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: kesport.hu  | 


MLSZ vizsgálat a Lombard hétvégi ellenfelénél főképe
Múlt héten, a Paks elleni Ligakupa mérkőzés 30. percében, 1-1-es állásnál, általános megdöbbenésre a Kecskeméti TE pályán lévő játékosai bevonultak az öltözőbe. A szünetben a hangosbemondó arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy a csapat hasmenés gyanúja miatt ment be az öltözőbe. Később kiderült, hasmenésnek álcázott, figyelemfelkeltő akció keretében vonult le a hét játékos a pályáról. Az akcióval a fizetések 2-3 hetes csúszása, valamint részletekben történő kifizetése ellen tiltakoztak a játékosok. A készülő akcióról a játékvezető is tudott, mert a mérkőzés előtt Tomiszlav Szivics és Balogh Béla felkereste őt és egyeztettek arról, hogyan lehet lebonyolítani az előre kitervelt akciót. A fenti tények alapján a KTE vezetősége fegyelmi eljárást folytat le, csakúgy mint a Magyar Labdarúgó Szövetség. A mérkőzés videofelvételét és az elkészült jegyzőkönyveket a Fegyelmi Bizottság már korábban bekérte, amelyek alapján ma döntenek arról, indítanak-e hivatalos eljárást.

(A pepsifoci.hu nyomán)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!