Sakk: Második vereségét is elszenvedte a Pápai SE


2011-10-17 20:47:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Második vereségét is elszenvedte a Pápai SE főképe
A HEMO Veszprém vendégeként kezdte a megyei csapatbajnokság idei küzdelmeit a PSE. A pápaiak főleg az ifjúsági korú játékosok gyengébb formája miatt 8,5-3,5-es vereséget szenvedtek. Hazai pályán szerették volna megszerezni idei első győzelmüket a sakkozók. Sajnos ez megint nem sikerült, egyrészt a pápai csapat két meghatározó játékosának hiánya miatt, másrészt azért, mert több sakkozó túlságosan türelmetlen volt, ezáltal több hiba is becsúszott.
- Sajnos kikaptunk 7.5 – 4.5 –re az Ajkai ASSE csapatától, így összesítésben most az ötödik a csapat – mondta Kiss Csaba szakosztályvezető. Varga Gyula és Mayer Attila nyertek, Mezei Zsolt, Gyutai Nándor, Kiss Zoltán, Kerecsényi Zoltán és Mógor Tamás döntetlent értek el. Nem értem a kapkodás okát, pedig itt van igazán idő gondolkodásra, az én partim például 4.5 órás volt. Született egyébként a megyében egy meglepő eredmény is, a tavalyi bajnok Kelet-Balatont 8.5 - 3.5-re legyőzte a Tapolca.

Kiss Csaba elmondta, legközelebb a másik ajkai csapathoz, az Ajkai Bányászhoz utaznak, több mérkőzés idén nem lesz a megyei I. osztályban, a másodosztályban viszont még igen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!