Kosárlabda: A Szekszárd nem nehezítette meg a pápaiak dolgát


2011-10-16 22:23:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kosárlabda: A Szekszárd nem nehezítette meg a pápaiak dolgát főképe
Edzőmérkőzésnek beillő, könnyed győzelmet aratott az NB II-es kosárlabda bajnokságban a Pápai Motax KC. A még mindig kialakulóban lévő pápai alakulat 46 pontos sikert könyvelhetett el a Marley FKSE ellen, mely az első diadala volt Vajda Balázs együttesének az idei kiírásban. A mieink múlt héten gyenge dobóformájuk miatt Oroszlányban 10 pontos vereséget szenvedtek, hazai pályán az egyik alapembernek számító Ács Péter nélkül is győzelemben reménykedtek.
- Pétert sajnos egész szezonra elveszítettük, a hétközi kupameccsen Achilles ín szakadást szenvedett, ezúton is jobbulást kívánunk neki. A mai mérkőzésen – ahogy azt az eredmény is mutatja - egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk, igaz új csapat formálódik, és ehhez idő kell. Még nagyon az út elején vagyunk, de arra törekszünk, hogy egy eredményes, szerethető csapatjátékot alakítsunk ki.

Pápai Motax KC - Marley FKSE 106-60 (25-14, 26-11, 26-17, 29-18)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!