A 88. percig nyerésre állt a Lombard II


2011-10-16 12:33:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A múlt heti siker után idegenben folytatta a bajnoki menetelést a Lombard II. Nagy Mihály csapata ahhoz a Hévízhez látogatott, mely a tavalyi bajnokságban a harmadik helyen zárt, keretét pedig a nyáron egyben tudta tartani, így az idei pontvadászatban is jól összeszokott, jó játékosokból álló gárda benyomását kelti. Nagyon jól kezdtek a pápai fiatalok, a 3. percben Csepregi már ki is hagyott egy nagy ziccert. Tíz perccel később Csepregi már nem hibázott, Szabó Zoltán szögletét fejelte a kapuba, 0-1. Újabb 10 minutummal később Szabó gólpassza után maga is betalált, 45 méterről a kint álló kapus felett lőtt gólt, 0-2. A 32. percben Csepregi indított egy veszélyes kontrát, Bódai hátulról kíméletlenül felrúgta, de a kiállítás elmaradt. A szünet előtt nem sokkal Kónya kapott indítást és az elalvó vendégvédelem mellett szerzett gólt 1-2. A második félidőben fölényben játszott a hazai csapat. Két perccel a rendes játékidő lefújása előtt a vendégek rúghattak szabadrúgást, de a rosszul elvégzett pontrúgást a Hévíz lekontrázta és Horváth fejesével kiegyenlítettek. A 90. percben könnyelműen akartak a vendég védők felszabadítani és a középre passzolt labdát Babati 16 méterről passzolta kapura, ami Markek keze alatt jutott a hálóba. A Hévíz a második félidőben sokat tett a sikerért, de ehhez a pápai fiatalok rutintalansága és könnyelműsége kellett.

Hévíz – Lombard Pápa II 3-2 (1-2) Gól: Kónya, Horváth, Babati ill. Csepregi, Szabó

Lombard Pápa II: Markek – Domján, Megyesi R. (Enyingi), Karácsony, Kaszás (Somogyi) – Dóczi, Szabó Z., Gyürü – Csepregi, Megyesi P. (Páli), Urbányi

Jó: Kaszás, Dóczi, Szabó, Csepregi

Nagy Mihály: Gyönyörű körülmények között egy kiváló ellenféllel játszottunk nagyon jó mérkőzést. Az első félidőben állva hagytuk az ellenfelet, de a félidő utolsó percében „visszahoztuk” őket a meccsbe, majd a mérkőzés végén a flegmaságunkkal szépen becsomagolva át is adtuk a három pontot.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!