Kétszáz rendőr biztosítja a vasárnapi meccset


2011-10-14 22:08:03  | cikk: HuHa  | 


Kiemelt kockázatú mérkőzésnek számít a vasárnapi Lombard Pápa- Ferencváros FC NB I-es labdarúgó mérkőzés, így a stadion külső és belső biztosítását is a rendőrség végzi – közfeladatként.
-Közel kétszáz rendőr ügyel majd a rendre és a biztonságra, a Fradi szurkolóit már a vasútállomáson várjuk és a stadionhoz kísérjük, de a városkapuktól a sportlétesítményhez vezető utakon is lesz rendőrautós kíséret a gépkocsival érkező szurkolók miatt – adott tájékoztatást Varga Balázs, a határrendészeti és közbiztonsági osztály vezetője. A rendőr százados azt is elmondta, nemcsak a beérkező szurkolókat kísérik, a mérkőzés után elvonulásuk útját is biztosítják. Az információk szerint nyolc-kilencszáz vendégszurkoló érkezik a vasárnapi meccsre, így telházas mérkőzésre számítanak a rendőrök. A szeptember elsején életbe lépett sporttörvény rendelkezéseinek megfelelően a stadionban – a rendőrség útmutatásainak megfelelően - felszerelték a biztonsági kamerákat, és szintén a törvény szerint a sporteseményre az léphet be, aki tudomásul veszi, hogy róla a rendezvény idején kép- és hangfelvétel készülhet. Varga Balázs százados úgy fogalmazott, reményeik szerint jó hangulatú, békés mérkőzésnek ad otthont a Perutz Stadion a hétvégén. A meccs biztosításában egyébként a pápai rendőrök mellett a készenléti rendőrség állománya vesz részt vasárnap.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!