Szépen fogynak a jegyek a Fradi elleni meccsre, Véber győzelmet vár


2011-10-14 16:40:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csütörtöktől kaphatóak a hazai és a vendég szektorba szóló jegyek, a vasárnap 18 órakor kezdődő Lombard Pápa - Ferencváros mérkőzésre. Glatz Lajos technikai vezetőtől megtudtuk, bár még csak egy napja lehet hozzájutni a belépőkhöz, 100-nál is több ticket talált gazdára, nagyobb rohamra holnaptól számítanak a klubnál, a nyugdíjas és a diák 1300, a hazai és a vendég felnőtt belépők 1500 forintba kerülnek.

Jegypénztárak nyitvatartása:

Október 15. szombat 9:00-12:00 a hazai pénztárban
Október 16. Vasárnap 9:00-12:00 a hazai pénztárban, 14:00-tól a mérkőzés kezdetéig az összes pénztárban.

A statisztika nem éppen a mieinknek kedvez, hiszen a Ferencvárost eddig egyetlen bajnokin sem tudta legyőzni a Lombard Pápa, sőt gólt is legutóbb a 2006.március 10-én megrendezett bajnokin szerzett a csapat a zöld-fehérek ellen - az 5-1-re elveszített találkozón  Simpson volt eredményes. A 2009/2010-es bajnokságban oda-vissza elpáholták a mieinket a zöld-fehérek, van tehát törlesztenivalója a pápaiaknak. A revansra az FTC formáját elnézve most kínálkozik a legnagyobb esély, Détári Lajos fiai az utolsó előttiek a bajnokságban, 11 találkozón mindössze egy győzelmet arattak. Véber György tisztában van az ellenfél erejével, de hazai pályán természetesen a három pont begyűjtésében reménykedik. 
- Nagyon készülünk a kiesés elől menekülő Fradi ellen, egy végtelenül agresszív, a durvaság határát súroló ellenfélre számítok, jelen pillanatban ezt tudják játszani. Nekünk nem ez a játékstílusunk, de fel kell vennünk velük a küzdelmet. Ha a labda nálunk lesz, képesek leszünk uralni a mérkőzést és a saját játékunkat játszani. Mentálisan és fizikálisan is a maximumot kell nyújtanunk és akkor az egész heti munkánknak meg lehet a jutalma. Két hiányzónk biztosan lesz Lasha Totadze combhajlító-izom szakadást szenvedett a múlt heti Liga Kupa meccsen, Sander Puri pedig eltiltását tölti, mivel őt Zalaegerszegen kiállította a játékvezető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!