Látványos munkák zajlanak a „B”-épületben


2011-10-14 12:15:45  | cikk: mo  | 


Látványos munkák zajlanak a „B”-épületben főképe
Látványos munkák zajlanak a Városháza „B”-épületében. A járókelők már a 7-es és a 9-es számú épület utcai homlokzatán észrevehették, hogy a vakolási munkák és a tetőszerkezet  felújítása befejeződött, jelenleg a homlokzati díszítőelemek restaurálása folyik. Ugyanebben az épületben az aula építése zajlik, melynek üvegtető-szerkezete elkészült, jelenleg az első emeleti átjáróhíd építésén dolgoznak a munkások.  
Németh Csaba, a Pápai Városfejlesztési Kft. munkatársa arról is beszámolt, hogy az okmányiroda átköltözése óta intenzívebb munka folyik az 5-ös épületben. Hamarosan megkezdik az épület utcafronti vakolását, ezzel egyidejűleg pedig zajlanak a belső kőműves munkák, gépészeti alapszerelések. Az épületben három irodát alakítanak ki az okmányiroda számára – tudtuk meg Németh Csabától. Az épületrészeket felújítják: a fő tartószerkezetekhez nem nyúlnak, nyílászárók beépítése és - az új funkcióknak megfelelően - válaszfalak építése zajlik ezekben a hetekben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!