Bio bébiétel érkezett Pápára


2011-10-14 09:44:43  | cikk: mo  | 


Bio bébiétel érkezett Pápára főképe
12 raklap, vagyis 12x4500 csomag bio bébiételt hozott Pápára a Teuton lovagrend ma reggel. A németországi bébiélelmiszer gyártó cég ezúttal 96 százalékos gyümölcstartalommal rendelkező, gluténmentes, cukor nélkül készült gyümölcspépet adományozott a lovagrendnek, így kerültek Pápára a 190 grammos üvegek.
A nagy mennyiségű szállítmányt most is több intézmény osztja szét a rászoruló családok között: Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézmények Gondozási Központja 5 raklap, a katolikus egyház 4 raklap bébiétellel gazdálkodhat. A fennmaradó három raklap élelmiszert továbbszállítják Sümegre.
Oláh Márta, a Gondozási Központ vezetője elmondta, a bébiételt a gondozott családok illetve egyes intézmények, vagyis a városi bölcsődék között osztják szét. Oláh Márta hangsúlyozta, a jelenlegi bébiélelmiszerek felhasználhatóságának határideje hosszabb, a bébiétel 2012 augusztusáig felhasználható. Így a családok hosszú ideig részesülhetnek az adományból.
Dr. Mail József apát, plébános arról tájékoztatott, a négy raklap élelmiszert a katolikus óvodában és a Fenyveserdő Bölcsődében osztják szét a rászorulók között, ezenkívül a Magyar Karitasz Pápai Csoportja szervez adományosztást a családok számára.

Klaus Blos, a Teuton lovagrend nagymestere legutóbb februárban járt Pápán, akkor mintegy 20 tonna bébiételt hozott Pápára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!