150 darab játékadomány a gyerekosztálynak


2011-10-13 18:37:54  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


150 darab játékadomány a gyerekosztálynak főképe
Ismét játékokból álló adományt adott át ma délután városunk egyik legnagyobb bankjának pápai fiókvezetője, Rozsnyai Katalin a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő gyermekosztályán gyógyuló kicsiknek.
Mint mondta, már évek óta igyekeznek a kórháznak adományt osztani.
- A teljes élet elengedhetetlen feltétele az egészség. A gyógyuláshoz vezető út pedig a lelkünkön keresztül is vezet. Egy-egy kedves mesekönyv, plüssfigura segít a gyerekek figyelmét lekötni, így az orvosok munkája is könnyebben érhet célt. A bank országos akció keretében 50 fiókban gyűjtött gyermekjátékokat 35 kórház gyermekosztálya számára, hogy így járuljon hozzá a kis betegek mihamarabbi gyógyulásához. A pápai kórháznak szánt mintegy 150 darab gyermekjátékot, köztük könyveket, a pénzintézet pápai fiókja gyűjtötte össze - mondta Rozsnyai Katalin.
Dr. Bilinszky Zsuzsanna főorvos nagy örömmel fogadta az adományt. Elmondta, hogy az előző években is nagy segítség volt ez az osztályuk számára.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!