Megkezdték az őszi évadot a kertbarátok


2011-10-11 20:41:54  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Megkezdték az őszi évadot a kertbarátok főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ Kertbarát Népfőiskolája ma este tartotta a 2011. évi őszi munkatervének megbeszélését, új helyszínen a Pedagógus Művelődési Házban. Farkas Tibor elnök hírportálunk kérdésére elmondta, az idei nyáron sem unatkoztak, hiszen rengeteg színes program várt a kertbarátokra.
- A tavaszi szezon zárása az Agrár Expon való részvétel volt, majd Szlovákiába, Marcellházára kirándultunk, ahol egy hatalmas családi gazdaságot tekinthettünk meg, ami nagyon érdekes volt számunkra. Kiemelném még a rendkívül sikeres bornapokat, ahol szintén aktívan részt vettünk, valamint a borversenyt, amit mi bonyolítottuk le - mondta Farkas Tibor.
A JMSZK Kertbarát Népfőiskola az idei őszi évadban sem tétlenkedik, hiszen továbbra is hetente tartják foglalkozásaikat, egyelőre a Pedagógus Művelődési Házban, majd novembertől ismét az Esterházy-kastélyban.
A soron következő összejövetelt október 18-ra szervezték, amikor is Takács Ferenc kertészmérnök a termesztett és vadon élő gombákról beszél, de lesznek még érdekes előadások a szőlészetről, a termelt áruk téli tárolásáról, a borfejtésről, a borkezelésről, valamint a növényvédő szerekről is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!