Újabb magyargencsi győzelem az NB I-ben


2009-11-24 15:59:37  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Újabb magyargencsi győzelem az NB I-ben főképe
A Magyargencsi SE hétvégén az idei NB I-es női bajnokságban már a negyedik fordulót játszotta. Horváth György csapata a Győri Elektromos VSK-hoz látogatott, ahol titokban meglepetésre készültek. A Komló felett aratott 12-6-os győri győzelem után joggal bizakodtak a hazaiak az újabb sikerben, ám Szász Kinga vezérletével maratoni, 3 órás küzdelemben, 10-8-as magyargencsi diadal született. Horváth György maximálisan elégedett volt a lányok játékával.

- Csapatunk nyáron kicsit átalakult, Mógor Evelin kölcsönbe Nagykanizsára került, helyére érdekes módon éppen Kanizsáról Szász Kingát igazoltuk le. Kinga mellett Ladányiné Mausz Éva is a mi játékosunk lett, az ő rutinja sokat fog számítani a pontvadászat során. Idén új kiírás van az NB I-ben, ugyanis féltávnál ketté fogják osztani a mezőnyt, a nyolc mérkőző csapatot két négyes csoportra bontják, az első négy alakulat a keleti csoport legjobb négyesével küzd majd meg az abszolút bajnoki címért. A mi célkitűzésünk az, hogy ebbe a nyugati kvartettbe bekerüljünk. A győriek felett aratott győzelemmel óriási lépést tettünk efelé, remélem a Szekszárd és a Komló ellen folytatódik a sikerszéria. Csapatom erősödött a tavalyi alakulathoz képest, sajnos az NB I mezőnye is jóval kiegyenlítettebb, a két véglet a Statisztika és Mohács, előbbi alakulat mérlege makulátlan, utóbbinak pedig még nem sikerült győztesen elhagynia az asztalt, ellenük nagyarányú, 16-2-es diadalt sikerült aratnunk.

Játékoskeret: 1. Szász Kinga 2. Ladányiné Mausz Éva 3. Belláné Soós Csilla 4. Bálint Brigitta. A magyargencsiek szombaton 11 órától Szekszárdot látják vendégül.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!