Kossuth Gergő első önálló koncertje Pápán


2011-10-09 17:00:41  | cikk: Babos Petra  | 


Az ifjú titán, Kossuth Gergő október 15-én, szombaton este 19 órától a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében tartja első önálló koncertjét Össz-hang címmel.
Gergőt ismerhetjük már a Munkácsy Zenestúdió és a Musical Stúdió énekeseként is, nemrégiben pedig szerepelt az egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsorban, s azóta sem hagyta abba zenei pályafutását.

Hogy telnek mindennapjaid?
- A nyár folyamán sok fellépésem volt a környéken, de Kecskeméten is jártam. Szeptember óta pedig ismét iskolapadban ülök, hiszen Pesten tanító szakra járok ének-zene műveltségterületen, s közben magánéneket is oktatok Pápán. Úgy gondolom, hogy a tanítás az, amivel szeretnék foglalkozni. Az ATV-n indult egy tehetségkutató műsor, amire beneveztem. Ez minden vasárnap este van. Most már a döntőben vagyok kilenc társammal együtt - meséli Gergő.

Miért gondoltad, hogy Pápán adsz koncertet, természetesen azt leszámítva, hogy pápai születésű vagy?
- Hát, ezt nem is olyan könnyű megfogalmazni. Közel 13 éve indult a zenei pályafutásom a Munkácsy Zenestúdióban. Szeretném ezt a 13 évet átölelve felidézni, s megmutatni, hogy mivé is vált a cserebogár.
Milyen dalokat hozol első önálló pápai koncertedre?
- Egy másfél órás koncertet állítottam össze. Szeretnék mindenkinek a kedvében járni, így lesz könnyűzene, operett, valamint filmsláger is.

Kikkel együtt lépsz színpadra október 15-én?
- Két kecskeméti barátomat kértem fel vendégfellépőnek, mivel velük nagyon jó kapcsolatom alakult ki. Persze pápai vendégem is lesz, de az legyen meglepetés - mondta mosolyogva.

A koncertre jegyeket az Anna Könyvesboltban, az Infó Oké irodájában, a DC Redimo boltban és a Gőzös ABC-ben lehet vásárolni.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!