A sereghajtót fogadja a Lombard II


2011-10-08 21:09:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB III-as labdarúgó bajnokság 8. fordulójában az ezidáig nyeretlen Badacsonytomajt fogadja vasárnap 14 órától Nagy Mihály csapata. A mieink a sereghajtó ellen szeretnék kiküszöbölni a múlt heti, Csákvár ellen elszenvedett vereséget. Erre minden esélye meg is van a hazaiaknak, a tomajiak ezidáig pocsék szezonon vannak túl, Németh István csapata ugyanis eddigi összes meccsét elbukta, négy rúgott, 21 kapott góllal. A Lombard II az ötödik a pontvadászatban, mérlegük négy győzelem, egy döntetlen, két vereség. Nagy Mihály vezetőedző szeretné, ha játékosai nem a tabellán elfoglalt helyezések alapján készülnének az összecsapásra.
- Vasárnapi vendégeink az utóbbi két évben mindig kellemetlen ellenfelek voltak az aktuális helyezésüktől függetlenül. Biztos vagyok benne, hogy ez most sem lesz másként, ezért nagyon koncentrált és jó teljesítmény kell ahhoz, hogy hozzuk a mérkőzést.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!