Családi Nap a Ferences templomban


2011-10-08 17:49:38  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Családi Nap a Ferences templomban főképe
2011 a Családok Éve a katolikus egyháznál. Ezért első alkalommal szervezte meg a Fő téri plébániai egyházközség a Ferences templomban a családi napot, melyre minden érdeklődőt vártak. A reggeli nyitó szentmisét követően a gyerekek kézműves játszóházban készíthettek különböző termésekből asztali és lakásdíszeket, miközben a felnőttek a templomban előadást hallgathattak meg Kereszténynek lenni a hétköznapokban címmel Bertalan Árpádtól - tájékoztatta hírportálunkat Csernai Balázs káplán. Mint mondta, kereszténynek lenni annyit jelent, hogy Isten közelében lenni és élni. A kereszténység nagy segítség abban, hogy megmaradjunk embernek ebben a világban, valamint az emberség teljességében jelen legyünk. Véleménye szerint attól keresztény valaki, hogy az őszintesége megnyilvánul az adott döntéseiben. A keresztény család pedig attól több, hogy számukra a középpontban az Isten áll. A délelőtti program közös játékkal, majd agapéval zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!