Ismét hazai pályán a Bakonyerdő Pápa


2011-10-07 17:17:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Szigetvár elleni hazai vereség után holnap 16 órától ismét a Városi Sportcsarnokban lép pályára a Bakonyerdő Elmax Vasas SE. Az ellenfél az a Kalocsa KC lesz, amely eddig egy győzelmet és két vereséget számlál a pontvadászatban. Poór Tamás egyik kulcsemberét lesz kénytelen nélkülözni, emiatt a tréner változtat a felálláson is.
- A Szigetvár elleni mérkőzést is arra használtuk fel, hogy Kalocsát itthon sikerüljön legyőzni. Szabó Tamás hiányát nehéz lesz megoldani, ezért eddig nem megszokott formában is pályára lépünk majd, s a védekezésünk is új alapokra kerül majd. Reméljük a kapusok magukra találnak, csak úgy nyerhetünk. A szerdai edzőmeccsen már gyakoroltuk az új felállást, a játékosaim kezében van a lehetőség, meglátjuk, élnek-e vele.
A juniorokra eddig nem lehet panasz, a fiatalok 100 százalékos mérleggel vezetik a tabellát, mostani meccsük is nyerhető – a Kalocsa csak a kilencedik – ám Kapcsándi Zsolt alakulatát nem kerülték el a sérülések.
- Nagy Péter két öltéssel a szemöldökében is vállalja a játékot, Bors Patrik lázas, nem állhat a rendelkezésünkre, a fiatalok közül néhányan a korosztályos bajnokságban küzdenek a Kilián DSE színeiben. Kemény feladat áll előttünk, végig összpontosítanunk kell a siker érdekében. Felkészülésünk jó úton halad, izgalmas meccs elé nézünk, de bízom a fiúkban, nagy akaraterővel rendelkeznek, mindent meg fogunk tenni, hogy a hibátlan mérleg ne csorbuljon.
A mérkőzésekre a belépés díjtalan, a bajnoki kezdődobója ezúttal Horváth Martin lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!