Egész évben DÖKE Program a Tarczyban


2011-10-07 15:58:28  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Egész évben DÖKE Program a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már harmadik éve szervezi meg a felsős diákönkormányzat a DÖKE Programot, melyen az 5-8. osztályos tanulóig bárki - elsősorban tanulószobás diák - részt vehet. A foglalkozásokat minden pénteken délután 14 és 16 óra között tartják.
A színes programsorozat szeptember 9-én kezdődött és egészen június 8-ig tart.A DÖKE Programot idén Dudás Szabolcs, a DÖKE vezetője és Marosi Diána rajztanár, szabadidő-szervező állították össze, melyben a kézműves játszóház mellett a sportfoglalkozás is helyet kapott.
- A felsős diákönkormányzat idén is igyekezett színvonalas programokat összeállítani a tanulók számára a péntek délutánokra. Így tehát a focibajnokság, asztalitenisz, kosárlabda, sakk mellett az érdeklődők készíthetnek díszeket, ajándéktárgyakat is. A mai alkalommal termésbábokat készítünk, amelyeket az aulában lévő vitrinekbe ki is fogunk állítani. A jövő pénteken már a Márton-napi városi felvonulásra készülünk lampionokkal. Novemberben szecskaavató lesz, majd decemberben adventi naptárat, karácsonyfadíszeket csinálunk, valamint mézeskalácsot és palacsintát is sütünk. Januárban farsangi kellékeket, április elején pedig húsvéti dekorációkat készítünk, míg május elején az anyák napjára készülünk - tájékoztatta hírportálunkat Marosi Diána szervező.
A DÖKE Program június 8-án diáknappal zárul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!