Hétfőtől vágányzár lesz a Győr-Celldömölk közötti vasútvonal egyes szakaszain


2011-10-07 07:57:44  | cikk: HuHa  | 


Felújítási munkákat végez a MÁV Zrt. a Győr–Celldömölk vasútvonal bizonyos szakaszain a jövő hét elejétől, ezért ezen a vonalon 2011. október 10-től 2011. október 15-ig vágányzár lesz érvényben, ami részben menetrend-módosulással jár, tudtuk meg a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának Társasági Kommunikációs Osztályának tájékoztatójából. A vágányzár idején meghatározott szakaszon és időpontokban vonatpótló buszok közlekednek . A vasúttársaság – a csatlakozások biztosítása érdekében – több csatlakozó vonalon is módosított menetrend szerint közlekedteti a vonatokat.
A munkák keretében a MÁV Zrt. Külsővat és Celldömölk között felújítja a
Marcal-ártéri acélhidat (10,5 m nyílású, 79 éves híd), ennek keretében megtörténik a hídszerkezet mázolása, az elhasználódott hídgerendák cseréje, saruszerkezetek szabályozása, a híd háttöltés és a csatlakozó pálya megerősítése-felújítása.
Celldömölk állomáson egy kitérőt cserélnek ki.
Vinár és Celldömölk állomás között a 683/684 szelvényben lévő útátjáróban – az önkormányzati út és a vasút szintbeli keresztezésében – a kialakult ágyazat felsárosodás megszüntetésére teljes ágyazatcserét végez a vasúttársaság 15 méter hosszban, emellett 24 méter hosszban sín- és kapcsolószer cserét végeznek, illetve a csatlakozó útburkolaton megszüntetik a kátyúkat.
Gecse-Gyarmat és Vaszar állomás között a (6 m nyílású tartóbetétes) teknőhíd
környezetében pályafesztelenítést és gépi vágányszabályozást végeznek 200 méter hosszban.
 A munkálatok idején az adott szakaszokon közlekedő vonatpótló autóbuszok közlekedési rendjét és a módosult menetrendet alább olvashatják.

Mellékletek:

-Vonatpótló autóbuszok Celldömölk-Pápa, Celldömölk-Vinár között
-Vonatpótló autóbuszok Pápa-Celldömölk, Vinár-Celldömölk között
-Módosított menetrend 1
-Módosított menetrend 2
-Módosított menetrend 3

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!