Országos Könyvtári Napok: Számítógépes ismeretek kezdőknek


2011-10-05 11:33:55  | cikk: mo  | 


Országos Könyvtári Napok: Számítógépes ismeretek kezdőknek főképe
„Számítógép! Nem kell félni tőle!” címmel tartott foglalkozást a Jókai Mór Városi Könyvtár ma délelőtt az Országos Könyvtári Napok keretében. Az intézmény tevékenységétől nem idegen a számítógépes alapismeretek tanfolyam keretében történő oktatása, hiszen a városi könyvtár szakemberei számos alkalommal szerveztek már hasonló foglalkozást a közelmúltban. 
A könyvtárakat középpontba állító kampány keretében szervezett náhány órás tanfolyamra ezúttal 7 fő jelentkezett. Polovitzerné Antal Mónika, a foglalkozás vezetője elmondta, a jelenlévők a legalapvetőbb feladatokat sajátítják el a tanfolyamon, a számítógép bekapcsolásától az operációs rendszeren át egészen az internetes böngészés adta lehetőségekig. A könyvtáros érdeklődésünkre hozzátette, a hallgatók nagyon lelkesen szívták magukba a számukra addig idegen információkat, nem kizárt, hogy az alapismereteken túl igényelni fogják egy további foglalkozás megtartását. 
A tanfolyamot bonyolító könyvtáros arról számolt be, a jövőben biztosan indítanak hasonló foglalkozást olyan résztvevők számára, akik szeretnék elsajátítani a számítógép kezelésének és az internetes böngész minden csínját-bínját.

Az Országos Könyvtári Napok részletes programját megtalálhatják "Programajánló" rovatunkban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!