Nem kímélték a virágokat


2011-10-04 20:59:53  | cikk: HuHa  | 


Nem kímélték a virágokat főképe
A képeken látható állapot fogadta ma reggel a járókelőket és a Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményeinek munkatársait a Jókai utcai épületszárny előtt. Vandál kezek bántak el a kis virágágyással, megtépázták a növényeket, néhányat gyökerestül téptek ki a földből és szétszórták az épületrész előtti járdán. A könyvtár dolgozói felháborodással fogadták az értelmetlen pusztítást, nem értik kinek volt útjában a kis virágsziget. Az apró zöld szigetet ők alakíttatták ki a Városgondnoksággal, örökbe fogadva a Jókai utcai épület előtti – korábban gazos – földterületet, s tavasz óta zöld növények és virágok tették szebbé az utca ezen részét. Igaz már az első hónapokban eltűnt egy-egy növény a virágágyásból, a mostanihoz hasonló garázdálkodást azonban még nem tapasztaltak a gondosan ápolt, rendszeresen karbantartott kis „virágoskertben”. A könyvtár munkatársai csalódottan vették tudomásul, hogy két kezük munkáját, s a várost díszítő virágokat valaki csúnyán tönkretette. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!