Vízilabda: Elrajtolt a bajnokság


2011-10-04 16:15:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vízilabda: Elrajtolt a bajnokság főképe
A Pápai SE-Termál a 2011/2012-es OB II-es vízilabda bajnokság A csoportjába került, ahova a Magyar Vízilabda Szövetség a Pécset, Nagykanizsát, az SC Austriát, a Balaton Vízilabda Klubot és a szombathelyi Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesületet sorsolta. Az első fordulóban mindjárt hazai közönség előtt bizonyíthattak a mieink, előbb az SC Austria, majd a Kanizsa Vízilabda SE pólósai ellen. Studringer Béla csapatának nem kedvezett a hazai pálya, igaz Fortuna sem fogta a mieink kezét, hiszen mindkét mérkőzésen egy hajrában bekapott góllal maradtak alul.
- Jól sikerült a bajnokságra való felkészülésünk – mondta Studringer Béla, a csapat edzője. Előbb Szentesen sikerült megnyernünk a Sas tornát, majd Lipóton legyőztük a Dél-afrikai ifjúsági válogatottat, ami jól illeszkedett a nyári programunkba. A bajnokság előtt több fiatal játékost is sikerült beépíteni a csapatba, úgy érzem az idősebb és a fiatalabb generáció jól egészíti ki egymást. Ami a két meccset illeti, hasonló volt mindkét összecsapás, az Austria és a Kanizsa ellen is nüanszok döntöttek, sajnos nem a mi javunkra. Azt gondolom, hogy az a kicsi plusz ami eldönthet egy meccset, az még nálunk hiányzik, de azon dolgozunk, hogy egyenlő állásnál döntő szituációkban ne remegjen meg a kezünk és belőjjük a győztes találatot. A vereség ellenére nem játszottunk rosszul, gratulálok a fiúknak, úgy érzem a közönséget is sikerült kiszolgálnunk.

Pápai SE-Termál – SC Austria 9-10 (2-4, 3-3, 3-2, 1-1)

Pápai gólszerzők:
Horváth Ádám 2
Sipos Bálint 2
Osztrovszky Gábor 2
Németh Botond 2
Lajtai Andor 1

Pápai SE-Termál - Kanizsa Vízilabda SE 10-11 (1-4, 5-1, 2-2, 2-4)

Pápai gólszerzők:
Szántó Tibor 3
Lajtai Andor 2
Georgilas Konstantinos 2
Horváth Ádám 1
Sipos Bálint 1
Ricza Lajos 1

A bajnokság november 12-én Pécsett folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!