A testületi ülésen hozott döntéseket véleményezte a Jobbik


2011-10-03 13:09:48  | cikk: mo  | 


A testületi ülésen hozott döntéseket véleményezte a Jobbik főképe
Erőss Bulcsú jobbikos önkormányzati képviselő sajtótájékoztatón számolt be a múlt csütörtöki képviselőtestületi ülés tapasztalatairól. Beszélt arról, hogy a város újabb hitelfelvételét nem támogatta, hiszen véleménye szerint a nehéz gazdasági helyzet és a jövő súlyos veszélyeztetése, elzálogosítása aggodalomra ad okot.
Erőss Bulcsú támogatta a kamerarendszer kiépítéséről szóló határozatot, ezenkívül javasolta más városrészek kamerával történő ellátását is.
A jobbikos képviselő önálló indítványban javasolta a képviselőtestületi ülések élő televíziós közvetítését, ezenkívül azt, hogy a város megemlékezéseken mondhassanak beszédet ellenzéki politikusok is, illetve, hogy a koszorúzások alkalmával mondják be pártok, civil szervezetek neveit. A javaslatokat a testület nem fogadta el. Erőss szerint a fideszes többség nevetséges érveket hozott fel döntésük igazolására.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!