Teke: Ismét győzött az Elmax Vasas


2011-10-02 20:43:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teke: Ismét győzött az Elmax Vasas főképe
Az NB I-es tekebajnokságban az ezidáig három győzelmet és egy vereséget számláló Elekthermax Vasas Nagyberki-Attala legjobbjait fogadta a tekecsarnokban. A hazaiak a kedvező sorsolásnak köszönhetően a bajnokság elején a szerényebb játékerőt képviselő alakulatokkal meccselnek, így eddig a mieink simán behúzták a győzelmekért járó két pontokat. Az ötödik fordulóban a nyolcadik helyen álló Nagyberki nem késztette komoly erőfeszítésre a pápaiakat, így végül sima 7-1-es hazai diadal született.

Pápai eredmények:
Szabados József 544 fa
Fodor Szilárd 557
Szabó Károly 546
Szűcs Attila 511
Kiss Sándor 556
Horváth József 560
összfa: 3274

Az ifjúságiak is győztesen hagyták el a játékteret, a Szűcs Balázs (477 fa) - Széles Zoltán (537 fa) kettős 4-0-s győzelmet aratott. A fiatalok 100 százalékos mérleggel vezetik a pontvadászatot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!