Csákváron kapott ki a Lombard II (Frissítve)


2011-10-01 22:08:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kétgólos vereséggel tért haza a Lombard II Csákvárról, ahol az NB III-as labdarúgó bajnokság 7. fordulóját rendezték. A vendégek fölényével kezdődött a mérkőzés. A 10. percben Németh Milán ugrott ki és nagy helyzetben mellé lőtt. A 34. percben Imrik végzett el szabadrúgást a kaputól 30 méterre és lövését Markek elnézte, 1-0. Négy perccel később a vendégek kapusa későn mozdult ki a kapujából és elütötte a hazaiak támadóját. A megítélt 11-t Imrik lőtte a kapuba, 2-0. A félidő vége előtt nem sokkal Somogyi szabadrúgásából Tóth csúsztatott a hosszú sarokba, 2-1. A második félidő elején egy jobb oldali szabadrúgás után a teljesen őrizetlenül hagyott Rigó fejelt a kapuba 3-1. Az egész mérkőzésen a vendégek birtokolták többet a labdát, de gyenge támadójátékuk miatt nem tudták ezt előnyre váltani, sőt a hazaiak kihasználva a védekezési hibákat, három pontrúgásból eldöntötték a mérkőzést.

Nagy Mihály: Közvetlenül a mérkőzés előtt három játékosom is kiesett és ez a támadójátékunkon nagyon meglátszott. Nagyon bosszant a vereség, mert jól játszottunk és ellenfelünk nem tudott helyzetet kidolgozni, viszont durva hibáink miatt, három pontrúgásból eldöntötték a mérkőzést.

Csákvár TK – Lombard II 3-1
(2-1) Gsz: Imrik 2, Rigó ill. Tóth

Lombard II: Markek – Rása, Domján, Karácsony, Kaszás – Tóth, Dóczi (Gyürü), Somogyi – Varga, Nemes (Urbányi), Németh (Páli)

Jó: Domján, Karácsony, Tóth, Dóczi

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!