Nem sikerült Szigetvár ostroma: A Bakonyerdő a hajrában vérzett el


2011-10-01 18:22:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem sikerült Szigetvár ostroma: A Bakonyerdő a hajrában vérzett el főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság harmadik fordulójában a Bakonyerdő Pápa első alkalommal lépett pályára hazai közönség előtt a 2011/2012-es pontvadászatban. A mieink az ezidáig veretlen Szigetvár KSE csapatát fogadták. Jól mutatja a két csapat közti különbséget, hogy a pápaiak a biztos bennmaradást, a szigetváriak a bajnoki cím megszerzését tűzték ki célul a bajnoki rajtot megelőzően. Poór Tamás csapata ettől függetlenül természetesen nem statiszta szerepre készült a mai összecsapáson. A bajnoki kezdődobását Koncz Benjámin, a Kilián DSE játékosa végezte el. Szokásos mederben folyt a játék az első félidőben, átaludta az első játékrészt a pápai csapat, négygólos hátrányba kerültünk (13-17). A folytatásra sikerült összerázni a pápai fiúkat, a 41. percben sikerült kiegyenlíteni (21-21), majd tíz perccel később már kétgólos hazai előnynek tapsolhattak a kilátogatók (27-25). Az utolsó öt percre azonban elfogyott az erő és az ötlet a mieink játékából, dekoncentrálttá váltak, a Szigetvár pedig nem kegyelmezett. Kilenc perc alatt úgy kaptunk hat gól, hogy egyet sem lőttünk, így 27-30-as vendégsiker született.

Poór Tamás: Amíg nincs lehetőségünk az eddig itt húzóembereknek számító játékosok körülményeit rendezni, addig a csapat sem az edzéseken, sem pedig a mérkőzéseken nem tud 100 százalékosan koncentrálni. Kapusposzton nem sikerült megismételni azt a teljesítményt, amit Körli Norberttől Tapolcán láttunk, a Szigetvár helyzetek nélkül lőtt gólokat, hozzáteszem, a másik oldalon sem volt meggyőző kapusteljesítmény. A belső motivációval nem volt gond, amíg az edzettségi állapot tartott, addig mentek becsülettel a fiúk, partiban voltunk. Amíg a körülményeink nem javulnak, nincs miről beszélni, nem lehet többet elvárni a csapattól.

Bakonyerdő Pápa - Szigetvári KSE 27-30 (13-17)

Pápai gólszerzők:
Takács Balázs 8
Szabó Tamás 8
Tóth Balázs 5
Nagy Péter 4
Kapcsándi Kristóf 2

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!