A sereghajtóhoz utazik a Lombard Pápa


2011-09-30 18:28:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Túlvagyunk az NB I-es labdarúgó bajnokság első harmadán, 10 fordulót követően Véber György együttese 14 ponttal a nyolcadik helyen áll. Az élmezőnyhöz való felzárkózást szombaton a ZTE Arénában kezdhetik meg a mieink. Ahhoz a Zalaegerszeghez utaznak, akik jelen pillanatban a kiesés első számú esélyesei, a korábbi Csank, jelenlegi Prukner legénység tíz bajnoki alatt mindössze két pontot gyűjtött be. Ha még nem lenne elég a gyászos bajnoki szereplés, hét közben újabb pofonba szaladtak bele a zalaiak, ugyanis a Kaposvár II ellen kiestek a Magyar Kupából. Prukner László szerint csapata jelenlegi helyzeténél már nincsen lejjebb.
- Nyerni kell, mert a kötél már a nyakunkon van, de a széket még nem hagyjuk, hogy kirúgják alólunk. Bízom benne, hogy a csapat életében a mélypont a szerdai kupamérkőzés volt, onnan lefelé már nincs, csak felfelé. Ismerjük a Pápa játékát, nehéz velük felvenni a versenyt, mert ha jó passzban vannak, akkor nem csak a ZTE-nek, hanem más csapatnak is gondot okozhatnak. Összességében úgy kell játszanunk, hogy mi irányítsuk a mérkőzést, bízom benne, hogy pontokat tudunk szerezni.
A Lombard továbbra sem képes kiegyensúlyozott szereplésre, legutóbb a Vasas vitt haza egy pontot a Perutz Stadionból. Véber György alakulatának mindenképpen ponttal, pontokkal kellene hazatérnie, amire minden esély meg is van, hiszen a legjobb összeállítást küldheti pályára a pápai mester.

A várható összeállítások

ZTE: Jahic - Kocsárdi, Bogunovic, Hervás, Hidvégi - Bujor, A. Delic, Máté P., Kamber - Balázs Zs., Tököli

Lombard: Szűcs L. - Dlusztus, Totadze, Rodenbücher, Présinger - Ganugrava, Farkas A. - Puri, Maric, Lovrencsics - Ferenczi

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!