Ülésezett a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat


2009-11-23 18:56:07  | cikk:  | 


Ma délután fél háromkor ülésezett a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat. A testület határozatképes volt, az ülést Keller Ludmilla elnök vezette.
Első napirendi pont a december 18-án, Pápán a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében megrendezésre kerülő Regionális Kisebbségi Nap programjainak megtárgyalása volt. A Tigran triót és Keller Lindát szeretnék, ha fellépne ezen az eseményen az örményeket képviselve.
Második pontban a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat 2010. évi programjának tervezése következett. Szóba került a köztársaság kikiáltásának évfordulója, valamint egy ikonfestő, akinek a kiállítását jó lenne Pápán is megrendezni.
Harmadik napirendi pontként a Belváros-Lipótváros Örmény Önkormányzattal és az Arménia Kulturális Egyesületével való együttműködésről tárgyaltak.
Az ülés vegyes ügyekkel zárult.

Babos Petra

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!