Kistérségi kézilabda: Homokbödöge a bajnok!


2011-09-27 15:25:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kistérségi kézilabda: Homokbödöge a bajnok! főképe
Két fordulóval a bajnokság vége előtt eldőlt, hogy a Pápa Kistérségi Női Kézilabda Bajnokság 2011-es bajnoka rajt-cél győzelmet aratva Homokbödöge csapata lett, miután a hatodik fordulóban behozhatatlan előnyre tett szert. A hölgyek elsőségéhez kétség sem férhetett, hiszen egy veretlen tavaszt követően 12 pontos előnnyel várhatták az őszt, ahol mindössze egy vereséget szenvedtek el.
- A munkahelyi és egyéb elfoglaltságok mellett is heti 1-2 alkalommal tudunk közösen edzeni – mondta Gombás József, a bajnokcsapat edzője. A csapat eleinte kisebb kupákon indult, a tavalyi bajnokságra azonban már mi is leadtuk nevezésünket. Visszagondolva elmondhatjuk, hogy tanulóév volt a pontvadászat, de így is helyenként jó játékkal a harmadik helyen zártunk. Idén szerettünk volna előrelépni, ami sikerült is, hiszen a bajnokság végeztével aranyérem kerül majd a játékosok nyakába. Örülök, hogy a lányok ilyen becsületesen, lelkesen készülnek és játszanak a sokszor több évtizeddel fiatalabb ellenfeleikkel szemben, dicséret illet mindenkit. Természetesen jövőre is nekiindulunk a küzdelmeknek, bízom benne, hogy sikerült megvédeni bajnoki címünket.

Eredmények:
Ugod SE - Kinizsi SC Mihályháza 6-10
Hunyadi TSZ SK Vaszar - Homokbödöge SC 7-2
Homokbödöge SC - Ugod SE 13-1
Hunyadi TSZ SK Vaszar - Kinizsi SC Mihályháza 5-6
Kinizsi SC Mihályháza - Homokbödöge SC 3-3
Ugod SE - Hunyadi TSZ SK Vaszar 0-17

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!