Legyőzte megyei riválisát a Lombard II


2011-09-25 18:54:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Legyőzte megyei riválisát a Lombard II főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság hatodik fordulójában a Lombard II hazai közönség előtt Várpalota gárdáját fogadta. A pápai tréner alaposan megerősödött kerettel várhatta a kezdő sípszót, az első csapatból Varga Gábor, Présinger András, Rása Gergő, Germán Tamás és Németh Milán is ott volt a pályán. A két csapat között lévő különbség az első perctől érezhető volt, nem is kellett sokáig várni az első találatra, az ötödik percben egy szöglet után Karácsony köszönt be, majd tíz minutummal később Csepregi fejét is paskolhatták a társak. Az első félidőben egyszer jutott el a kapuig a Várpalota, amiből gól is született Humli révén a félidő derekán. A második 45 percet hasonló lendülettel kezdte a hazai csapat, mint az elsőt, aminek egy újabb Karácsony találat lett a jutalma, a győzelmet a másik duplázó, Csepregi biztosította be, a Lombard II könnyedén tartotta itthon a három pontot és készülhet a jövő heti, Csákvár elleni folytatásra.
Nagy Mihály: A győzelemmel elégedett vagyok, csapatként jól működtünk, ám ennyi helyzetet nem lehet kihagyni, rengeteg 100 százalékos ziccerünk maradt ki, a helyzetkihasználásra a jövőben oda kell figyelnünk. A visszajátszók jól teljesítettek, Présinger Ádám és Németh Milán is jól játszott, viszont Varga Gábort már a 35. percben le kellett cserélnem sérülés miatt.

Lombard II – Várpalota 4-1 (2-1) Gsz.: Karácsony 2, Csepregi 2 ill. Humli

Lombard II: Kovács, Rása, Domján, Karácsony, Présinger, Dóczi, Varga (’35 Megyesi), Gyürü (’59 Urbányi), Csepregi, Németh, Germán (’77 Nemes)

Várpalota: Radnai, Bíró, Új, Kovács, Szegszárdi, Pavelka (’67 Szeleczki), Tiber (’81 Tiber), Humli, Hajdú, Pallaga, Kaufmann (’46 Borbás)

További eredmények:
NTE 1866 – Hévíz 3-0
Körmend – Csákvár 0-2
Répcelak – Mór 2-1
ZTE II – Balatonfüred 2-2
MTE 1904 – Haladás II 1-1
Sárvár – Badacsonytomaj 6-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!