Elkezdődött a IX. Aegon játszótéri nap


2011-09-24 11:39:09  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Elkezdődött a IX. Aegon játszótéri nap főképe
Kilencedik alkalommal szervezték meg az Aegon játszótéri napot a Kilián lakótelepen. A más városrészekben is jól bevált programok között az idén új programelemként szerepel a jótékonysági pörköltfőző verseny, melyre összesen 18 csapat jelentkezett. Ott jártunkkor a városrész önkormányzati képviselője, Unger Tamás alpolgármester is lelkesen keverte összeszokott csapatával az egyelőre még titkos recept alapján készülő pörköltet. A bevételt a szervezők a Szivárvány Óvoda és a Napsugár Bölcsőde javára ajánlják fel. A főzőverseny eredményhirdetése 14 órakor lesz. A játszótéri napok elmaradhatatlan programja a felnőtt és gyermek labdarúgó mérkőzés, melyen 3-3 csapat méretteti meg magát. Néhány perccel ezelőtt a Szivárvány Óvoda Narancs csoportja is bemutatkozott, majd a Batyu Színház műsorát tekinthették meg az érdeklődők. A délután is hasonló koreográfia szerint zajlik majd, kicsik és nagyok egyaránt találnak kikapcsolódást nyújtó műsorokat, például 14 órától tűzoltóautó, rendőrautó és motor, valamint népi játék bemutatót, pónilovaglást és egyéb kézműves játszóházat. 15 óra 40-től a Vadvirág Néptáncegyüttes műsora, 18 órától a Megafon Zenei Egyesület, majd 19 órától Koós János és Dékány Sarolta összeállítása fogja szórakoztatni az érdeklődőket. A rendezvény nosztalgia karaoke partyval zárul a késő esti órákban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!