Tenisz: I. Miklós Gyula Emlékverseny


2011-09-23 19:07:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tenisz: I. Miklós Gyula Emlékverseny főképe
A város teniszéletéért sokat tevő és dolgozó Miklós Gyulára emlékeztek a mai egyéni és páros versennyel a Liget Tenisz Klubban. Egyéniben 25-en, párosban 13-an ragadtak ütőt, a kupára városi és környékbeli teniszezők jelentkezését várták, akik nem is maradtak távol, amatőrök és az igazolt versenyzők is megküzdöttek a legelőkelőbb helyekért. Szerencsére a játékosokat az időjárás is kegyeibe fogadta, így ideális körülmények között zajlott le a hagyományteremtő céllal megrendezett kupa.
- Miklós Gyula jó barátunk volt, kiemelkedő egyénisége volt a pápai teniszéletnek - mondta Jámpa Péter, aki a mai napon a rendezői feladatokat látta el. Rendszeresen teniszezett, kisebbik fia az OB III-ban ma is játszik. A család és a pápai teniszezők úgy gondolták, hogy ezentúl minden évben egy rangos tornával emlékeznek meg elhunyt sporttársunkról. Az eredmények ismeretében elmondható, hogy sikeres versenyen vagyunk túl, papírforma sorrend alakult ki, a vándorserleget Fábián Ákos őrizheti egy évig.

Végeredmény:

Férfi egyéni
1. Fábián Ákos
2. ifj. Koch Róbert
3. Bognár József
3. Molnár Zsolt

Egyéni vigaszág
1. Böröczky Bálint
2. Erdélyi István
3. Cserháti Noémi
3. Katona Dávid

Páros
1. Kelemen Attila – Gulyás Balázs
2. Koch Róbert – ifj. Koch Róbert
3. Török Lajos – ifj. Miklós Gyula
3. Németh Gergő – Mesterházi Sándor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!