Ismét sorsoltak az Esterházy-kastélyban


2011-09-23 15:51:23  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Ismét sorsoltak az Esterházy-kastélyban főképe
Már a második alkalommal sorsoltak az Esterházy-kastély kvízjátékéban résztvevők között. Ezúttal a kastély két tárlatvezetője, Kálóczi Eszter és Böröczky Krisztina húzta ki a négy szerencsés nevét, akik a kastély ajándékboltjának termékeiből nyerhettek egyet-egyet. 
- A július 13-án indult barokk kvízjátékban három egyszerű kérdésre válaszolhatott minden felnőtt belépő. Úgy gondolom, júniusban, szeptemberben, valamint októberben nő meg kastélyunk látogatottsága, hiszen az osztálykirándulások résztvevői és a módszertani foglalkozásra érkezők ezekben a hónapokban keresik fel a kastélyt. Október 15-re egy nagyszabású elegáns Esterházy-bált szervezünk, melyen Esterházy grófnő-választás is lesz - mondta el Mészárosné Varga Veronika intézményvezető. A kvízjátékban továbbra is várják a helyes megfejtéseket. A válaszlapot a pénztárnál elhelyezett gyűjtőládába kell bedobni. A következő sorsolás október közepén lesz.  
A nyertesek: Horváth Dávid, Koltai Erzsébet, Vántus Janina, Szollár Balázs Bence

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!