Egy nap a természetben - Diákönkormányzati nap a Munkácsyban


2011-09-23 09:07:05  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Egy nap a természetben - Diákönkormányzati nap a Munkácsyban főképe
A Munkácsy Mihály Általános Iskolában már hagyomány, hogy ősszel vagy tavasszal a Diákönkormányzati nap keretein belül egy napot a természetben töltenek az osztályok. A szép időnek köszönhetően így történik ez a mai napon is. A DÖK napon az első, a harmadik és az egyik nyolcadik évfolyamos osztály a Malom-tóra kirándul, míg a második, negyedik, hatodik és ötödik osztályosok Tapolcafőre, a tanösvényre mennek. 
- Idén is változatos programokkal és helyszínekkel zajlik a DÖK nap. Sokan a Hagyományok Hegyén, Döbröntén, Pápasalomonban, Pápa-Borsosgyőrött vagy éppen a Lovasiskolában töltenek el egy kellemes napot. A kisebbek busszal, míg a többiek gyalog vagy kerékpárra pattanva közelítik meg az adott úticélt. Az egyes helyszíneken különböző játékos, vidám feladatok várnak a diákokra, mint például sorverseny, hétpróba és a természettel való ismerkedés - tájékoztatta hírportálunkat Iványi Andrea szabadidőszervező.
Az egész napos program a kora délutáni órákban ér véget. 


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!