Itatógödörbe esett lovat mentettek ki tegnap a tűzoltók


2011-09-22 15:28:22  | cikk: Tóth Tamara  | 


Itatógödörbe esett lovat mentettek ki tegnap a tűzoltók főképe
Érdekes esethez hívták ki tegnap Pápa Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságának szakembereit, a segélykérő hívás ugyanis nem bajba jutott emberre, hanem egy állatra, egész pontosan egy lóra vonatkozott. 
- 2011. szeptember 21-én, 12 óra 25 perckor érkezett a telefonos segítségkérés a tűzoltóság ügyeletére, miszerint Sávoly-pusztán egy ló itatógödörbe csúszott. A helyszínre 3 gépjárműfecskendővel vonultunk ki, a szorult helyzetbe került és teljesen elgyengült állatot kézi erővel, kötelek és létrák segítségével mentettük ki - összegezte a nem mindennapi esetet Horváth Sándor megbízott tűzmegelőzési osztályvezető.- „Zsuzsinak” - így hívják a lovat - az ijedtségen kívül szerencsére más baja nem történt - tette hozzá a tűzoltó hadnagy.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!