Erkelesek az I. Magyar Gyermek és Ifjúsági Országgyűlésen!


2011-09-22 15:17:05  | cikk:  | 


Erkelesek az I. Magyar Gyermek és Ifjúsági Országgyűlésen! főképe
A Gyermekek Világnapja alkalmából a Magyar Országgyűlés pályázatot hirdetett 8–18 év közötti gyermekek, illetve fiatalok részére „Milyen rendeletet hoznék, ha miniszter lennék?” címmel. A pályázatra jelentkezők meghívásával került megrendezésre szeptember 20-án kedden az I. Magyar Gyermek és Ifjúsági Országgyűlés. A rendhagyó esemény házigazdája dr. Kövér László házelnök volt.  Ezen a napon közel 70 településről, köztük a határon túlról is több mint kétszáz fiatal foglalhatott helyet a parlamenti padsorokban, hogy interpelláció formájában az őket érintő, érdeklő kérdéseikre választ kapjanak a kormány tagjaitól. A válaszokat meghallgatva a gyerekek a parlamenti szavazógép segítségével fejezhették ki véleményüket, hogy elfogadják, tartózkodnak, vagy éppen elutasítják a választ. Igazi képviselőnek érezhette magát az a 15 erkeles diák, akik pályázatot nyújtottak be, és így Pápát és az Erkelt képviselték ezen a neves rendezvényen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!