Térkövezésre fordítaná az adományt az Erzsébetvárosi Óvoda


2011-09-21 12:19:08  | cikk: mo  | 


Térkövezésre fordítaná az adományt az Erzsébetvárosi Óvoda főképe
Venczel Csaba önkormányzati képviselő adta át Petri Lászlóné tagóvoda-vezetőnek a harmadik Erzsébetvárosi nap főzőversenye keretében befolyt összeget ma délelőtt. A jótékony céllal megrendezett főzőversenyen ezúttal 115.680 forint gyűlt össze, melyet az intézmény az óvodaudvar egy kisebb részének térkövezésére fordítana. A terület kitűnően alkalmas volna a néphagyományőrző műsorok bemutatására, hiszen Petri Lászlónétól megtudtuk, az egyre bővülő gyereklétszám miatt a tornatermet kinőtték, így az udvaron lenne lehetőség a bemutatók, vagy foglalkozások megtartására. Az Erzsébetvárosi Óvodában a korábbi években szervezett városrészi napokon befolyt adományokból lecserélték az egyik csoport harminc éves bútorát, vásároltak egy babakonyhát, egy nagy méretű szőnyeget és egy környezetbarát fészekhintát. Petri Lászlóné elmondta, nagyon örülnek a bevételnek, hiszen az adományokból csinosabbá, komfortosabbá varázsolhatják az óvodát. Venczel Csaba az alkalmon megköszönte mind a gyermekek, mind az óvoda dolgozóinak részvételét és szervező munkáját. Hozzátette, az intézmény mindenképpen megérdemli az adományokból befolyt összeget, hiszen az Erzsébetvárosi napon változatos programokat biztosítanak az érdeklődőknek, az aszfaltrajzversenytől egészen a kézműves foglalkozásokig.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!