Kisorsoltuk a negyedik heti játék nyertesét


2011-09-19 19:09:22  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Kisorsoltuk a negyedik heti játék nyertesét főképe
Nagy örömmel vette át harmadik heti nyertesünk a netbookot. Már csak annál is inkább, hiszen Pápai István a helyi kosárlabda klub honlapjának üzemeltetője és szerkesztője, így számára igazán hasznos ajándék a WDHA Kft. támogatásával kisorsolt netbook. Szerencsés játékosunk egyébként kezdetektől olvasója a Pápa-ma hírportálnak, az oldal létezésére sportszerkesztő kollégánk hívta fel figyelmét.
-Kedvenc cikkeim természetesen a kosárlabdához kapcsolódnak – mesélte mosolyogva, a nyeremény átvételekor. – Az első heti játékból kimaradtam, azóta viszont figyelemmel kísérem a feladványokat.
Pápai István szerint nem voltak nehezek a képek, bár néha a legkönnyebbnek tűnő épületrészleteket kellett megkeresni.
-Ezen a héten is volt olyan kép, amiben nem voltam biztos és utána kellett járni – mondta a harmadik játékhét feladványairól.

Ma délután aztán kisorsoltuk a negyedik hét nyertesét is. Születésnapi játékunk utolsó heti feladványait megfejtők közül Müller László, a játékot támogató SAT-ELIT HIFI Áruház tulajdonosa húzta ki a szerencsés nevét. Ajándékunkat - egy digitális fényképezőgépet –Radics Jánosné, pápai lakos nyerte meg. Nyereményét a napokban adjuk át neki, és ő lesz az, aki a „vigaszágon” induló játékosaink közül kisorsolja majd a meglepetés ajándék tulajdonosát. Ezen a sorsoláson mindenki részt vesz, aki a négy héten át tartó játék valamelyik fordulójában részt vett és helyes választ küldött be.
Nyerteseinknek ezúton is gratulálnuk!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!