Szombaton lesz az Aegon játszótéri nap


2011-09-19 18:48:03  | cikk: mo  | 


Szombaton lesz az Aegon játszótéri nap főképe
Kilencedik alkalommal szervezik meg szeptember 24-én, szombaton az Aegon játszótéri napot – jelentette be mai sajtótájékoztatóján Unger Tamás alpolgármester, önkormányzati képviselő. A ma már hagyománynak számító programot jól bevált helyszínen, jól bevált programokkal rendezik meg, egy újdonság azonban lesz: várják a jelentkezőket a főzőversenyre, melynek bevételét a Napsugár Bölcsőde és a Szivárvány Óvoda javára ajánlják fel a szervezők. (A pörköltfőző versenyre a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban lehet jelentkezni.)
Az egykori Kilián lakótelepen megrendezendő szórakoztató nap keretében minden korosztály megtalálhatja a számára kedves programot. Mind az óvoda, mind az általános iskola, mind pedig a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola változatos foglalkozásokat kínál a résztvevőknek, és természetesen nem maradhat ki a programból az ugrálóvár, a pónilovaglás, a kézműves foglakozások, amelyek mindegyike ma már elmaradhatatlan része a városi napok sorának.
Az Aegon játszótéri nap keretében lesznek felnőtt és gyermek labdarúgó mérkőzések, Baranta, küzdősport valamint magyar népi játékok és fegyverek interaktív bemutatója.
A színpadon a Batyu Színház előadása mellett helyet kapnak a körzeti oktatási intézmények műsorai, de fellép a JMK Vadvirág néptáncegyüttes, zenél a Pápai Fúvósok Egyesülete, örökzöld slágereket énekel a Megafon Zenei Egyesület, este pedig Koós János és Dékány Sarolta műsora szórakoztatja az érdeklődőket. A nap végén karaoke-buli zárja a rendezvényt, melyre szintén várják a bátor jelentkezőket.
A rendezvény szervezői a kiváló borokról sem feledkeztek meg, az egykori Kiliánon, a bútoráruház melletti parkolóban hamarosan felállítják a faházakat, melyekben a pincészetek jóféle somlait árulnak majd a jó hangulat biztosítása érdekében.  


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!