Döntetlennel kezdett a Bakonyerdő Pápa


2011-09-19 15:47:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB II-es kézilabda bajnokság 2011/2012-es pontvadászatának nyitányán a Tapolca otthonában lépett pályára a Bakonyerdő Pápa. A pápai csapat a félidőre háromgólos hátrányt szedett össze (13-10), a második játékrészben már jobban összeállt a védekezés, így egészen a 28. percig győzelemre álltak Szabó Tamásék, a hajrában azonban két alkalommal is megrezdült Körli Norbert kapuja, így végül 22-22-es döntetlen született. Poór Tamás vezetőedző szerint több rutinnal nyerhették volna idei első mérkőzésüket.
- Az első félidőben nem állt össze a védekezésünk, a hatos falunk nem működött jól, szerencsére ezt a hibát a második játékrészre sikerült kijavítani. Nyitott védekezésre váltottunk, aminek köszönhetően sok labdát szereztünk. Nagy fegyvertény, hogy négyes emberhátrányban is jól tartottuk magunkat, mindössze egy gólt kaptunk a meccs ezen szakaszában. A támadójátékon van mit javítani, a 22 lőtt gól kevés, viszont jó pápai kapusteljesítményt láthattak a szurkolók, a 22 bekapott találat nem sok.

Pápai gólszerzők:
Szabó Tamás 10
Takács Balázs 4
Tóth Balázs 4
Kapcsándi Kristóf 1
Lakos Csaba 1
Takács Norbert 1
Sarus Ferenc 1

A juniorok nem is kezdhették volna jobban a szezont, a támadó-, és a védekező szekció is jól tette a dolgát, így 10-12-es félidei eredményt követően 23-28-as pápai győzelem született. Kapcsándi Zsolt edző a hatékony védekezést emelte ki, emellett örült annak, hogy a tavalyi szezonban látott csapategységet sikerült átmenteni erre a szezonra is.

Pápai gólszerzők:
Nagy Kristóf 11
Bors Martin 5
Fébert Levente 5
Bors Patrik 4
Kapcsándi Kristóf 1
Nagy Péter 1
Kiss Márton Titusz 1

A Bakonyerdő Pápa szeptember 25-én Siklósra utazik, majd október elsején a Szigetvár ellen hazai közönség előtt is bemutatkozik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!