Két nap alatt kétszer győzte le a Haladás a Lombardot


2011-09-18 18:37:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szombaton az OTP Bank Ligában 2-1-es hazai siker született az élvonalbeli labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában. A sorsolás szeszélye folytán egy nappal később az NB III-ban is Haladás – Lombard Pápa rangadót rendeztek, ám sajnos ezúttal sem sikerült a pápaiaknak ponttal, pontokkal hazatérnie a Rohonci útról. Kiváló első félidőt produkált a két csapat. A Haladás II kezdett jobban, de 15 perc rohanás után a vendégek átvették a játék irányítását és sorra dolgozták ki a helyzeteket illetve fejeltek kapufát, de ezt a fölényt nem tudták gólra váltani. A második félidőben hét perc alatt minden eldőlt. Az 50. percben szöglet után egy kapu elé vágott labdánál Hanzl maradt teljesen egyedül a kapu előtt és könnyedén lőtt a kapuba. Öt perccel később Varga cselezte el a labdát, a kiugró Hanzl pedig a kapuba helyezett. Az 57. minutumban bedobás után a kapu elé beemelt labdára senki sem figyelt és Ugrai estében a kapuba kotorta a labdát. A 71. percben egy előre vágott labdánál Somogyi akadályozta ellenfelét és a játékvezető talán túl szigorúan kiállította a vendégek játékosát. A hátralévő idő a Haladás II fölényével telt, bár a vendégek is kihagytak két helyzetet. Összességében a vendégek egy nagyon jó első félidő után hét perc alatt kivégezték magukat, a kiállítás után pedig egy nagyobb különbségű vereséget úsztak meg.

Nagy Mihály
: Nekünk ugrott a Haladás, volt két helyzetük és már a 19.percben sérülés miatt cserélnem kellett.  Ezután viszont nagyon jól játszottunk és már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Ami a második félidő elején hét perc alatt történt, azt nem értem. A második félidei játékával a Haladás megérdemelten győzött.

Haladás II – Lombard II 3-0
(0-0) Gólszerző: Hanzl 2, Ugrai

Haladás II: Mursits – Horváth D., Jagodics, Devecseri, Farkas M. – Szakály, Kalász, Hanzl – Skriba, Ugrai, Sipos (Szvoboda, a 82. percben).

Lombard Pápa
: Kovács, Rása, Domján, Karácsony, Kaszás (’19 Urbányi), Dóczi, Varga (’58 Gyürü), Somogyi, Csepregi (’78 Megyesi), Németh, Dlusztus

A Lombard II a negyedik helyről várja a jövő vasárnapi, Várpalota elleni találkozót, a kezdési időpont 15 óra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!