Megyei díjugrató döntő Pápán


2011-09-18 14:32:19  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Megyei díjugrató döntő Pápán főképe
Öt minősítő fordulót követően ma a Pápai Lovasiskolában rendezték a 2011. évi Veszprém megyei díjugrató döntőt. Idén is erős mezőny gyűlt össze, 90 fölötti startot tekinthettek meg a kilátogatók. Három kategóriában hirdettek bajnokot, a pápai színeket felnőtt kategóriában Nagy Zsuzsanna, Hancsics Tamás és Böhm Szabolcs képviselte, akik a bajnoki érmekért lovagoltak.
- Az első kategória a kezdő lovas bajnokság, itt úgynevezett Championátus elbírálás van - tudtuk meg Kocsis Lászlótól, a Pápai Lovas Club vezetőjétől - a lovasok tehát a minősítő fordulók alatt a helyezésük után kapott pontokat gyűjtik, ezeket hozzák magukkal a döntőre. Az itt elért egységeket még hozzátesszük a korábbiakhoz, és így alakul ki a végső sorrend. Az ifjúsági és a felnőtt bajnokságban legalább két fordulóban kell a lovasoknak minősülniük, így kerülhetnek be a finálé mezőnyébe, ahol már tiszta lappal indulnak, az itt elért eredmények alapján alakul ki a végső sorrend. Bízom a pápaiakban, Böhm Szabolcs például a legutóbbi két esztendőben ezüstérmet szerzett, talán ma meglehet az arany is.  
A pápaiak közül a felnőtteknél Hancsics Tamásnak sikerült felállnia a dobogó legalsó fokára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!