Az éj zenéje a Nádor-teremben csendült fel


2011-09-18 08:33:45  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Az éj zenéje a Nádor-teremben csendült fel főképe
Az Örök Barokk 2011 programsorozat utolsó előadásához érkezett, melyen ismét egy rendkívül színvonalas műsort tekinthettek meg a zenebarátok. A négy alkalomból álló összeállítás a Megafon Zenei Egyesület színes, széles zenei skálán mozgó műsorával zárult az Esterházy-kastély Nádor-termében tegnap este.
Az egyesület 7 évvel ezelőtt alakult, a Hangszín Stúdió utódjaként. Az elmúlt években rengeteg fellépésen, többek között a Scherzón, a Zenés Színpadok Országos Találkozóján is részt vettek, hatalmas sikerrel. A fiatal tehetségek nagy része 12 és 22 év közötti.
Az est nyitányaként a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik vegyeskara a Gyertyafény keringőt énekelte, majd az ifjú titánok léptek „színpadra” jól ismert dallamokkal, mint például a Love Story, Máté Páter: Köszönöm, Különös éjszaka, Nabucco, Most múlik pontosan vagy a Macsakaduett című számokkal.
Mészárosné Varga Veronika intézményvezető kérdésükre elmondta, hogy az Esterházy-kastélyt indító Örök Barokk 2011 program nagyon sikeresnek bizonyult. Nagy érdeklődés volt a népszerű operaslágerek, a színházi előadás és a mai Megafon Zenei Egyesület koncertje iránt is.  A jövő évre is terveznek hasonló programot.
A közel két órás jó hangulatú, teltházas koncert az Esterházy-kastély főúri termeinek megtekintésével zárult.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!