Nyugati rangadóra utazik a Lombard Pápa


2011-09-16 19:17:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyugati rangadóra utazik a Lombard Pápa főképe
A Rohonci úton folytatja szombaton 19 órától a bajnoki küzdelmeket a Lombard Pápa. Véber György együttese múlt heti sikerével a hatodik helyen áll, míg Aczél Zoltán gárdája a Viditől elszenvedett veresége miatt csak a 11-ik a tabellán. Ami a mieinket illeti, a jól megszokott ritmusban zajlott a hét, a régóta maródi Gyömbér Gáboron és Takács Tamáson kívül újabb sérült vagy eltiltott játékos nincs, így a pápaiak mestere a legjobb összeállításban küldheti pályára csapatát.
- Az ismert okok miatt a szombathelyiek sajnos háborúnak fogják fel a Lombard elleni mérkőzéseket - mondta Véber György. Ezeken én jókat mosolygok, mert mi abszolút nem. Ez a felfokozott hangulat még akár a mi malmunkra is hajthatja a vizet, azt várom, hogy a Hali nekünkugrik, a közönség bármilyen edzői utasítás ellenére belehajtja őket ebbe, ezt kell nekünk kihasználni. A Haladás rosszul kezdte ugyan a szezont, de hétről-hétre egyre jobb formát mutatnak. Amennyiben a fejünk tiszta marad és csak azokra a feladatokra koncentrálunk, amiket kitűzök, és azt meg tudjuk valósítani, akkor pontot, pontokat tudunk szerezni. Tudjuk, hogy támadó futballt játszanak otthon, erősek a pontrúgásaik, de arra is készülünk, hogy ne kövessünk el buta szabálytalanságokat, mert Kenesei Krisztián szabadrúgásai veszélyesek. Fontos meccs lesz, hiszen egy esetleges győzelemmel a dobogó közelébe kerülnénk.
Ami a hazaiakat illeti, a csapatkapitány, Tóth Péter kiállítása után eltiltását tölti, Nagy I Gábor pedig hosszú hetekre kidőlt külső bokaszalag-szakadást miatt. Aczél Zoltán vezetőedző tisztában van a meccs fontosságával
- Jól sikerült a felkészülés, átérzi mindenki, hogy milyen fontos találkozó jön. Persze minden meccs fontos, de tudjuk: milyen pikantériája van ennek a mérkőzésnek. – mondta a vezetőedző.

A nyugati rangadót Berger József vezeti.

A várható összeállítások:
Haladás: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Korolovszky, Halmosi - Sluka, Iszlai, Rajos – Vujovic, Kenesei, Oross

Lombard: Szűcs L. - Nagy S., Rodenbücher, Totadze, Présinger - Farkas A., Ganugrava - Lovrencsics, Maric, Puri - Ferenczi

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!