Balhézott a Videoton szakvezetője, lefejelt egy újságírót


2011-09-15 14:11:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Balhézott a Videoton szakvezetője, lefejelt egy újságírót főképe
Rendőrségi feljelentést tett Borbola Bence, a Nemzeti Sport munkatársa azt követően, hogy egy szerda esti barátságos mérkőzésen Paulo Sousa, a Videoton szakvezetője szándékosan, indulatból lefejelte őt – adta hírül az nso.hu. A találkozón a napilap együttese a FourFourTwo magazin és a felcsúti futballakadémián dolgozó edzők vegyes csapatával játszott, egészen a második félidő elejéig sportszerű keretek között zajlott; a vendéglátók négy góllal vezettek. Ekkor azonban minősíthetetlen eset történt: a kapu felé induló Borbola Bencét Paulo Sousa többször szabálytalanul próbálta szerelni, erre kollégánk a durváskodás miatti értetlenségében kérdőre vonta ellenfelét, végül a portugál edző lefejelte őt. Borbola Bence az Országos Baleseti Intézetben ellátást kapott. A bal szeme fölötti erősen vérző, nyílt sebet összekapcsolták. A sérülésről orvosi látlelet készült.
A Videoton mestere másképp emlékszik a történtekre, erről az egyik bulvárlapnak beszélt:
- Valóban pályára léptem az újságírók elleni mérkőzésen, hiszen kaptam rá egy meghívást, amit szívesen fogadtam – mondta a szakember. – A kérdéses szituációnál azonban semmiféle szándékosság nem történt. Egy olyan helyzetben ütköztem az ellenfél játékosával, ami minden meccsen – legyen az barátságos- vagy tétmeccs – előfordul. Sajnálom, ha az újságíró megsérült az esetnél, ha így van, mielőbbi felépülést kívánok neki.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!